.

Извънредно! Бронирани машини и жандармерия окупираха Слънчев бряг - гангстерските войни ли се подпалиха наново?


 Вторник, 8 Август, 2017 23:33:35


Вече втори час специализирани полицейски части на ОД на МВР, бронирани машини на жандармерията и униформени полицаи с патрулни коли от РУП - Слънчев бряг са блокирали района между ресторант "4 you", където миналата година на 8 юни се разигра престрелката между Митьо Очите и Божо Кравата, дискотека "Викинг" и дискотека "Оксижен", съобщи "Флагман".


Гледката е потресаваща за многобройните туристи. "Екшънът почна още вчера, когато в дискотека "Оксиджен" нахлу Иван Терзийски с 10 човека охрана и обяви, че той е единственият бос, на когото трябва да се отчитаме", съобщи очевидец от персонала на заведението.


До този момент зa хората, работещи от години в най-оборотното нощно заведение капо ди тути капи е Божидар Георгиев Кузманов, по прякор Кравата. Снощи е била извикана полицията, но напрежението е продължило да расте и днес е имало ръкопашна схватка - около 21 часа.


Тогава са извикани и подкрепленията на полицията. Божо Кравата и Терзийски са като братя. Кузманов е кръстник на първото дете на Терзийски. И двамата участваха миналата година в престрелката в ресторант "4 you", когато там нахлу Димитър Желязков Очите, за да се саморазправя с конкурентната група.


Терзийски, според свидетели е трябвало да пусне фаталния куршум в главата на Очите от упор, но по чудо пистолетът му засякъл. Терзийски бе арестуван 10 дни след екшъна във "4 you" , веднага след следствения експеримент и няколко месеца престоя в ареста като член на организирана престъпна група,

ръководена от Божо Кравата.


След сбиването в дискотека "Оксижен" тази вечер в ареста са откарани петима души след разразилата се война между близките братя по съдба Божо Кравата и Иван Терзийски.