.

Къде бърка съвременният мъж във флирта?


 Събота, 5 Август, 2017 23:31:36   Tialoto.bg


Излизането по срещи в днешно време е истинско изкуство. Ухажването не е просто цвете и питие, а изисква умения и мисъл и от двете страни.

Инга Вербек е експерт по връзките и изпълнителен директор на агенцията за срещи Ivy International. Според нея разпалването на искрата между двама души днес е доста по-трудно, защото представителите на силния пол са станали по-мързеливи и правят доста грешки още в самото начало.

Ето и кои са най-често срещаните според нея:

Липса на дързост

Днешните мъже не са толкова прями, колкото бяха преди години. Честността печели точки, дори от устата им да излиза нещо мръснишко. Откровеността и директният подход са мъжко поведение и демонстрират самоувереност и една фина арогантност , която много допада на жените.

Не забравяйте, че всичко , което излиза от устата ви, трябва да бъде казано с уважение.

Погрешна идея за ролята на половете

Къде отидоха мъжете? Този въпрос свободните дами си задават поне веднъж на ден. Истината е, че все повече жени проявяват мъжки характер и обратното – господата станаха по-женствени и то не само заради метросексуалната си визия, а и заради поведението си (очакват решенията и отговорността да падат на плещите на половинката им, която трябва и да ги дундурка като малко дете).

Любовта е хармония, а не търсене на половинка, каквато обществото е нарисувало и се очаква да си намерите.