.

Грозна изцепка! Захари Бахаров минал Зейнеб, докато...


 Понеделник, 7 Август, 2017 16:13:01


Точно когато си помислиш, че някои грешки са добре забравени, точно тогава те изплуват на повърхността. В това се е убедил водещият на "Националната лотария" Захари Бахаров.

Навсякъде той е представян като отявлен работохолик, който дели времето си само между професионалните ангажименти и семейството си. А за любимите си хора е истински всеотдаен и любящ. Но, не звучи ли прекалено хубаво, за да е истина?! Да, точно така, Захари е мъж като всички други.

А, както знаем, на повечето са им слаби ангелите. Затова и Бахаров крие в близкото си минало скандална изневяра, която лъсва на бял свят около две години по-късно. Името на гологлавия актьор най-неочаквано бе замесено с това на красивата Зейнеб Маджурова, твърди "Таблоид".

Двамата работят в Нова телевизия и често се засичат коридорите на медиата. Оказва се, обаче, че съвсем случайно са се засекли в едно легло. И то няколко пъти! И май-май аферата им не е добре забравено минало. Наскоро двамата бивши любовници са били засечени да се карат на висок глас пред сградата на Нова. Зейнеб била по-бясната от двамата и дори засегнала Захари на тема мъжко достойноство. Тази сценка дала още едно красноречиво доказателство, че между двамата е имало нещо, и то доста горещо!

Говори се, че заварката между водещите е станала съвсем скоро след раждането на второто дете на Бахаров. И докато съпругата му Диана е кърмила и сменяла памперси, пресният татко е мачкал чаршафите с туркинята. Това не е толкова изненадващо за Маджурова, която има лековат нрав, когато става въпрос за отношения със силния пол. Но определено слухът на изневярата срина имиджа на Захари като мъж на място.

Това не е първото кръшване на актьора от пътя на моногамния семеен живот. Преди 5-6 години той имаше взема-даване с Яна Грудева. Тогава едва-едва успя да възстанови отношения си с Диана Алексиева. Дори двамата решиха да си направят второ дете, което да скрепи любовта им. Но, скоро след появата му, Бахари отново сложил рога на Диди, твърди "Таблоид".

Но жената на Захари не е тъпа, нищо че е блондинка! Тя има развит усет за това до колко ѝ е верен той. Така че нищо чудно още по време на самата авантюра да е надушила, че има нещо между актьора и Зейнеб. А явно заради гузната си съвест сега той я глези като принцеса и се опитва
с пари да откупи греховете си.