.

Рогоносец на 67 години се оплака: Жена ми хойка с чужди мъже, взе ми парите и ме натири


 Неделя, 18 Юни, 2017 0:50:19


Да си рогоносец на 67-години не е най-добрият начин да прекараш старините си.


Борис Чорбаджийски от село Блажиево разказа за изневерите на 70-годишната си жена.


Той сподели, че вече се е разделил със съпругата си, тъй като докато е бил в чужбина, жена му се е отдавала на лудории с други мъже.


Според пенсионера съпругата му системно е изневерявала и че се е „предлагала” чрез обяви във вестници.


„Като се пенсионирах, заминах за Дупнишко, направих си кафе-аперитив и бях най-добрият спонсор за дъщеря ми и жена ми. След това заминах за 6 години в Гърция. Получавах добри пари като озеленител и пращах всеки месец на дъщеря ми. С моите пари съпругата ми си купи апартамент на нейно име”, разказа пред "Часът на Милен Цветков" побелелият рогоносец.


Двете жени обаче „забравили” за него, когато се наложило да му се окаже помощ. Човекът счупил крак и нямало кой да се погрижи за него. Нещо повече – благоверната го „изгонила като парцал”, когато той отишъл да я види в новия ѝ апартамент.


„Изгони ме. Слязох долу, разплаках се на пейката. Прибра ме един приятел. Пет месеца бях самичък, нито една от двете не ме потърсиха да видят как съм”, оплаква се мъжът. Негов приятел му споделил, че се запознал с жена му чрез обява във вестник – дамата си търсела забавления и двамата се уредили среща.


Мъжът не знаел, че зад измисленото име се крие законната половинка на най-добрия му приятел. Когато се видели, шавливата булка хукнала да бяга. Историята има продължение.


Борис се опитал да се настани в семейното жилище, но бил натирен от жена си „да спи като куче” в кухнята.