.

Виждали ли сте това чаровно момиче? Лили тръгва за Германия, но изчезва безследно


 Неделя, 18 Юни, 2017 22:24:30


Семейството и приятелите на Лилия Ботушева я издирват вече 10-ти ден. Младата жена е трябвало да пътува за Ерфурт, Германия, където учи и живее. 23-годишното момиче е обявено за издирване както от немските, така и от българските власти. Лилия е от Сливен, но от години живее в немския град. На 8.06 т.г. е резервирала билет за самолет, на който още не е ясно дали се е качила.


„Нямаме никаква вест, от никого, от нищо. Нямам си идея къде може да е, как е… Пусната е за издирване на европейско ниво. Не съм я чувал от седмица, както и нейните приятели. Притесняваме се ужасно много за Лилия”, разказва брат ѝ Мартин Ботушев.


"Дъщеря ми Лилия - 23 г. е в неизвестност от десетина дни. Последно местонахождение: Erfurt - Thüringen - Bundesrepublik Deutschland. Властите в България и Германия са информирани. Търсим начин да се свържем с Лили.


Ако някой знае нещо, познава някой, който нещо може да знае, моля помогнете. Благодаря", пише във Фейсбук и бащата на младото момиче Христо Ботушев. Ако някой има информация за нея, може да подаде сигнал в най-близкото районно или да се свържете с нейния брат

Мартин Ботушев във Фейсбук.