.

Край на спекулациите за Мария Игнатова!


 Сряда, 9 Август, 2017 12:57:38


Официалното изявление на Димитър Рачков, че е разделен с Мария Игнатова, предизвика множество догадки дали наистина световната циркова звезда Енчо Керязов е причината за края на връзката им.

Мълвата за кризата в отношенията им тръгна през февруари, когато Рачков и Зуека не се появиха на 50-годишния юбилей на продуцента Магърдич Халваджиян. Зуека тогава беше на меден месец със съпругата си Ани.

Отсъствието на Рачков обаче изненада всички. В звезда на вечерта тогава се превърна Мария Игнатова, която демонстрира изключителна близост с Енчо Керязов. Двамата прекараха вечерта на една маса и демонстративно флиртуваха. Те танцуваха страстен блус, а Мария се държеше като свободна жена.

„Галерия“ се свързала с Керязов, който се намира в Дания, където има ангажимент с техен цирк. Той потвърди, че се познават с Игнатова. "Излизали сме на партита. С нея беше и Ненчо Балабанов. Те бяха водещи на събитието, което организирах. Казваше се „Нощ на звездите“.

С Мария работихме заедно, имал съм служебни отношения. Познавам се и с Рачков, той водеше шоуто ми предишната година“, казва Енчо. Новината за раздялата на двойката той научи от „Галерия“. „От вас научавам, че не са заедно, и съжалявам, но съм убеден, че те са взели най-правилното решение. Уважавам изключително
много и двамата“.