.

Екшън в Свети Влас! Жените на Криско – Цвети и Капчикова, се хванаха за косите, хвърчат екстеншъни


 Четвъртък, 3 Август, 2017 23:19:51


Истински екшън се разиграл в Свети Влас миналата седмица. Двете жени на Криско – бившата и настоящата, се засекли в морския курорт и едва не стигнали до яко млатене, пише HotArena.

Красавиците купонясвали в известен нощен бар, като цяла вечер се дразнили една друга,докато накрая не се хванали за косите.

По ирония на съдбата, от всички популярни морски курорти у нас, Криско и Цветелина решили да си почиват точно в Свети Влас, където от няколко дни въртяла дупе и бившата му.

Плеймейтката обикаляла нощните заведения заедно с шумна компания, докато Криско и приятелката му се отдали на романтична ваканция само двамата.

Веднага щом Ася разбрала, че бившият ѝ е в Свети Влас заедно с гаджето си, започнала ударно да пуска предизвикателни снимки в мрежата, за да го провокира. Запознати разказват, че Капчикова дори проучила в кое заведение ходи влюбената двойка и нарочно настояла да отиде там заедно с приятелите си.

Плеймейтката първа започнала да дразни Цвети. Тя помолила диджея да поздрави Криско с парчето „Дали това любов е“, което рапърът ѝ посвети докато бяха заедно.

Цвети обаче решила да бъде над нещата и се държала на ниво, докато в разгара на вечерта Капчикова не решила да я бутне, уж без да иска. Петрова се вбесила и я блъснала, а Ася започнала да крещи: „Гле‘й к‘во праиш ма!“ За к‘ва се помисли?“ Криско реагирал светкавично и като истински кавалер разтървал двете дами, без да заема страна.

Двойката си тръгнала от заведението, а на следващия ден сменили курорта с друг. Говори се, че причината Цвети да не отвърне на провокациите за бой, била бременността ѝ.