.

Невероятно, но факт! Лили Иванова се отказа от 160 000 евро, вече върнала капарото!


 Вторник, 8 Август, 2017 0:08:25


Лили Иванова 3 години води преговори руснаци за апартамента си във Варна, който те капарирали с идеята продажбата да стане. Въпреки че дали пари за имота в местността Свети Никола в морската ни столица с надеждата да придобият жилището, певицата изненадващо им върнала капарото. Това станало в началото на летния сезон, пише "Телеграф".

Апартаментът, който е 104 квадрата, е мезонет на последните два етажа на с прекрасна тераса в кокетен блок в местността Свети Никола във Варна, близо до езиковите училища. Мястото се смята за много добро и сравнително спокойно. Според близки до примата тя отказала 160 000 евро за апартамента. Цената не била висока, но пък определено била над това, за което се продават жилища с такъв размер наблизо.

Руснаците си тръгнали само с автограф от примата. Те не можели да повярват, че точно знаменитата певица им продава имота си - в Русия Лили е от ранга на най-големите звезди на естрадата и там също е легенда. Били склонни да платят и доста по-висока сума, но в един момент решили да не надвишават с повече от 20% цената на жилището. И станал дълъг процес на преговори за продажба, отказвания и подновявания, който продължил над 3 години.

В последните две години Лили не посещава много често апартамента си във Варна, твърдят съседи. Тя и преди имала идея да си купи ваканционно жилище някъде около Слънчев бряг, дори още по на юг, но така и не осъществила това. Близки до Лили предполагат, че всъщност сантиментите и добрите спомени, които има от мезонета от последните 12 години, откакто го стопанисва, са надделели над всички други аргументи и тя решила да не го продава.