.

Млада двойка смая пътници на Ryanair (ВИДЕО)


 Понеделник, 12 Юни, 2017 9:16:46


Двойка се впусна в нещо, което ще видите във видеото, директно на седалките по време на полет на Ryanair от Манчестър към курорта Ибиса.

Двамата въобще не се притеснили от шокираните пътници около тях, единият от които извадил смартфона си и снимал пикантните кадри, съобщава "Мирър".

Хората в самолета гледали невярващо, когато жената се покачила върху партньора си. Един от пътниците, Кирън Уилямс, от Престън, разказва, че ги е чула да си говорят, че ще правят нещо такова, но си помислил, че се шегуват.

Мъжът даже попитал на висок глас дали някой има презерватив. Всички в самолета започнали да се смеят на това, което си мислели, че е шега, но след десет минути били втрещени, когато жената яхнала мъжа и започнали да правят най - абсурдното, което може да се прави в самолет.

Според някои от свидетелите на необичайната случка, двойката изглеждала така сякаш е употребила доста алкохол преди това. Едната от жените, седящи до двойката, се оплакала относно поведението им, както и поискала да бъде преместена, но екипажът не реагирал по никакъв начин.
По - късно от авиокомпанията са заявили, че ще разследват случая и в никакъв случай не толерират подобно поведение./блиц