.

Модни тендеции през лятото


 Събота, 10 Юни, 2017 21:34:16


Какво да носим това лято, за да изглеждаме шик. Лятото настъпва и вече е време да видим какви са тазгодишните тенденции за горещия сезон.

1. Чехли

Тази година отново излизат чехлите. Възможно ли е хем да сте с чехли, хем да изглеждате добре? С материи като златиста кожа или лъскав сатен това не е никакъв проблем. Не е лесно да тичате с такива обувки, независимо дали са ниски, или на ток, но се свиква.

2. Бюстиета

Бюстиета, но не в спортния им вариант, а като секси облекло, са върхът. Те могат да се носят просто така или под много изрязана риза или тениска, а също и под яке.

3. Десени с дребни цветя

Тази класика отново се радва на голяма популярност. Mille Fleurs (на френски букети) имат дълга история, която води началото си от Късната готика. Тогава са използвани за тапети, но днес красят блузи, поли, панталони и дори обувки.

4. Чарлстони

В модата всичко все някога се завръща - така е и с чарлстоните. Съчетани с високи токчета, равни сандали или просто ниски обувки. Изглеждат най-добре, когато горните дрехи не са прекалено дълги, това оптично удължава краката и ги прави още по-ефектни.

5. Еспадрили

Никои други обувки не създават такова лятно настроение като еспадрилите. Има по нещо за всеки вкус - има непретенциозни чехли, но също така и впечатляващи платформи.

6. Карета

Тази година двуцветното каре изживява своя ренесанс. Модерно е и много освежаващо.

7. Волани


С къдрички и воланчета лятото изглежда още по-романтично. Който обаче иска да се възползва от тази тенденция, трябва да е малко приключенски настроен, защото носи и известна доза риск.

8. Деколтета "Кармен"

Рокли, блузи и ризи са особено секси, когато раменете са свободни и разголени. Ако искате да сте изкусителка, това е точното деколте за вас.

9. Колани

Можете да подчертаете женските си форми с колан за талията. Въпросният аксесоар може да се добави към рокля, блуза, но и към панталони.

10. Кецове


И този сезон кецовете и маратонките си остават на преден план. Могат да се комбинират не само с дънки, но и с поли, рокли,

клинове и почти всичко.