.

Наско Италианеца: Поръча ме прокурор


 Четвъртък, 27 Април, 2017 20:27:13


44-годишният Атанас Николов, който снощи бе прострелян в центъра на Поморие, съобщи скандални подробности за вендетата срещу него. По думите на Николов, който твърди, че през целия си живот имал прозрачен бизнес, със солидно образование в Италия и никога не се занимавал с нещо незаконно, той е поръчан от съседа му – прокурор от Бургас.


Според него държавният обвинител, който заема висш пост в прокуратурата, искал да го сплаши, за да не би Атанас да се разприказва за смутената му сексуална ориентация, пише "Флагман".


Прокурорът, чието име ще съобщим малко по-късно, според Атанас Николов бил гей. Простреляният твърди, че държавният обвинител го обслужвал орално многократно. В момента, в който той решил да прекрати отношенията си с него, защото държал да остане на десния бряг, му станал враг номер 1 и направил поредица от постановки. Последно го обвинил, че му откраднал буркани с лютеница и автомобилно масло от мазето, заради което пратил шестима униформени в дома му да го арестуват.


„Това са пълни глупости. Аз да крада лютеница и масло?! Само коланът ми струва 350 лв., нося костюм на "Долче и Габана". Не съм пропаднал да крада по мазетата”, каза Николов. За инцидента, който едва не коства живота му, Атанас Николов разказа следното: "Както всяка друга вечер, изведох кучетата си и в района на старото пристанище ме нападнаха двама мъже с качулки.


Единият от тях залепи пистолета в гърдите ми. Каза ми да спра да се ебавам с властта. След това се сборихме, аз натиснах пистолета надолу и тогава той произведе изстрел, който ме прониза в корема. За щастие раната бе лека и днес все още съм жив”, каза Николов.