.

Общински съветник и наследник на акциите на Митьо Очите си купи първия Rolls-Royce Ghost


 Събота, 12 Август, 2017 22:38:12


Бургаският бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет - Бенчо Бенчев вече притежава първия Rolls-Royce Ghost в Бургас, пише "Флагман". Цената на суперлуксозното возило надхвърля 200 хил. лв. и е направено по поръчка.

Бенчо Бенчев е заложил на класическите цветове - колата е черна отвън и с изцяло бял кожен салон. Бизнесменът отново не е изневерил на стила си, облегалките са надписани с инициалите му - Б.Б.

Автомобилът бижу от днес може да бъде забелязан по бургаските улици. Това е първият по рода си автомобил в Бургас. Подобен, но друг клас, притежава хотелиерът Венелин Ташев. Бенчо Бенчев е любител на луксозните автомобили.

Преди години той бе притежател на скъпо Бентли, а миналата година в Бургас пристигна поръчковият му Мерцедес - невзрачен на външен вид, но с неописуем лукс отвътре Бенчо Бенчев се явява и нещо като наследник на бизнеса на бургаския крими герой Митьо Очите.

Преструктуриране в капитала на свързваната с Димитър Желязков-Очите охранителна фирма „Аркус – Сигурност Бургас” ООД бе извършено преди месеци. Припомняме, че основен съдружник в „Аркус” беше убитият във „4 you” гард на Очите – Александър Алексиев. Сашо Японеца притежаваше 40% от охранителната фирма.

Сега неговият дял се разпределя между бургаския общински съветник Бенчо Бенчев, който вече притежава 40% от
„Аркус” и Георги Дросев – с 20 %.