.

Знаменити ритуали за изпълнение на желания по новолуние


Четвъртък, 29 Декември, 2016 12:01:55  Източник - occult-times.com

Новолунието, като днешното, което е последно за годината, се явява един особен ден в който може да се използва въздействието на Луната.

Любопитното е, че по време на новолунията  можете да правите ритуали за пари, успех, любов и благополучие. Също така можете да се изчистите от негативно влияние, да се освободите от лоши мисли, безсъние и други жизнени проблеми.

Ритуал за пари

Налейте стъклен съд с вода и го оставете през нощта в деня на новолунието на прозореца си. На сутринта се измийте с тази вода лицето и ръцете си и говорете: Нека през този месец както Луната се изпълва и аз така да се напълня с пари. Така е и така да бъде. След известно време със сигурност ще усетите как вашите финанси се увеличават. Трябва да положите и малко усилие, а не да се отдадете на лентяство в очакване на пари.


Ритуал за успех и благополучие

За целта са необходими стари обувки, старо бельо или стари дрехи. Изхвърлете тези предмети на боклука ката говорите: Всичко старо си отива от живота ми на негово място идва новото. Сами ще забележите как във вашият живот ще започнат да се появяват нови неща, нови хора и нови възможности.


Ритуал за изпълнение на желания

За да реализирате този ритуал в деня на новолунието трябва да приготвите зеленчукова супа. Към супата добавете и дафинов лист. Когато супата започне да ври кажете: Както зеленчуковата супа ври желанието ми ще се осъществи. Приготвената супа може да споделите и с хора от близкото си обкръжение, но обезателно дафиновият лист сложете във вашата купа. След ката се нахраните вземете дафиновият лист и го скрийте.


Най- важното при тези ритуали да бъдат подкрепени с вашето твърдо намерение и вяра в изпълнение на замисленото.

Желаем ви успех!