.

Управителят на бар "Оксижен" в Слънчев бряг проговори за избухналата снощи гангстерска война между Кравата и Иван Терзийски


 Сряда, 9 Август, 2017 9:25:14   Снимка - "Флагман"


Даниел Петков, познат до този момент като управител на бар „Оксижен”, отрече всякакви екшън изпълнения между Божидар Кузманов-Кравата и Иван Терзийски, доскорошни много близки приятели, а вече врагове, които започнаха тежка битка, наложила намесата на спецчастите и жандармерията.


„Нищо не се е случвало!”, побързал да се оправдае Петков пред Флагман.бг. след въпрос: Какво тогава са търсили преди два часа пред заведението жандармерия, полиция и СПС?


Петков отговори: „Тук така идват да проверяват лични карти”. „Не е идвал нито Божидар Кузманов, нито Иван Терзийски! Ако искате мога да ви разведа из заведението, за да ги потърсите. Работим си спокойно, ако беше станало нещо – щяха да ни затворят”, отсякъл Даниел Петков. В РУП-а в Слънчев бряг обаче са задържани петима за екшъна в „Оксижен”.


Не е изключено арестите да продължат. Снощи дискотеката беше пълна, но не се забелязваха лица от криминалния контингент. Посетителите на "Оксижен" към 01 часа са били предимно чужденци – британци и скандинавци. Дискотека „Оксижен” е изградена върху част от терена на бившия наместник на ВИС 2 Румен Анастасов-Козела, друга част е върху общински терен.


Фирмата, наемател на заведението е „Оксижен 2013” ЕООД. До миналата година е била собственост на Даниел Петков, който е родом от Добрич, както и Николай Иванов от Варна. От тази година обаче има нов едноличен собственик и управител, показва справка в Търговския регистър.


Това е малко необяснимо, защото тази вечер Петков продължаваше да се представя за управител, а и изглеждаше като такъв – разпореждаше се на охраната и очевидно се грижеше за имиджа на дискотеката. По документи обаче той няма нищо общо, а собственик и управител е някой си Владимир Николов Пройчев – на 47 години от Пещера, област Пазарджик. Интересен момент е, че Иван Терзийски е от Пазарджик, но формално

няма връзка с Пройчев.