.

Явор Бахаров забрави Луиза и се жени наесен за красивата Рая, колегите му обаче твърдят...


 Събота, 5 Август, 2017 21:55:35


Явор Бахаров предложил брак на актрисата Рая Пеева, тя приела и сватбата е наесен, пише в. "Телеграф".

Тържеството обаче няма да е пищно, а "алтернативно" по думи на актьора. Предложението станало по време на друга сватба - тази на певицата Мона и оператора на "Под прикритие" Радослав Гочев.

Колеги обаче смятат, че Явор само твърди, че ще се жени, за да отбива постоянните въпроси на роднини. Все пак обаче той бил луд по Рая. Двамата са заедно от бая време, но никога не са си демонстрирали отношенията прекалено публично, коментират запознати.

По едно време имало перипетии пред чувствата им, когато Луиза Григорова, бившата на Явор, се омъжила за режисьора Мартин Макариев. Тогава Бахаров изпаднал в мрачни чувства и бил на път да изгуби Рая. Приятелите му обаче се намесили и го спрели да зареже Рая заради мимолетен прилив на тъга. Двамата се познават покрай актьорския занаят, но досега не са се засичали на сцената.

Разбират се добре, защото харесват едни и същи неща. Обичат да купонясват, но гледат никога да не прекаляват (докато с Луиза актьорът имаше доста големи забежки в тази посока). Пеева и Бахаров планират да изкарат лятната ваканция на родното Черноморие.