.

Лудо влюбени: Цеци Красимирова се сгоди за най-желания богаташ!


 Сряда, 2 Август, 2017 14:56:39


Фаталната Цеци Красимирова най-накрая е намерила щастието в любовта.
Синеоката моделка е получила предложение за брак от сина на Цоло Вутов – 39-годишния милионер Владимир.

Двамата са заедно само от няколко месеца, но вече са решили, че са родени един за друг и няма смисъл да бавят венчавката, пише "Галерия".

Владимир е лудо влюбен в Цеци и още от началото на отношенията им я засипал с подаръци, за да я накара да се чувства специална. Откакто била с него, Красимирова не спирала да се усмихва и пред близките си споделяла, че досега не е била толкова обичана. Двамата предпочитат да пазят отношенията си в тайна.

Цеци си давала сметка, че досега всичките ѝ връзки са били публични и са приключили с раздяла. Самият Владимир също държал да не става герой в медиите и оценявал факта, че бившата моделка не желае да си прави реклама на негов гръб. Затова решил изненадващо да ѝ падне на колене с предложение за брак в последния уикенд на юли, при което тя веднага приелa.

Венчавката ще остане в пълна тайна и ще се състои в тесен семеен кръг. Не е ясно само дали Цеци ще се завърне в България заради потенциалния си съпруг. Той е поел бизнеса на татко си и едва ли планува заминаване в чужбина. Тя пък наскоро заяви, че заради дъщеря си Джудит, която учи в Барселона, няма намерение да
си идва обратно тук.