четвъртък, 25 юли 2024 г.

Уникални бижута ще ви очакват в КТК „Ченгене скеле“

 КТК "Ченгене скеле" 

Ако бижутата са твоята страст, това събитие в КТК „Ченгене скеле“ те води на правилното място. На 17 август – събота, от 10.30 ч. до края на деня, в мултифункционалната зала на комплекса ще имате възможност да бъдете част от магията Makasi Jewelry. 


Началото на арт събитието ще бъде от 10.30 часа, като всички вие ще имате възможността да видите, пробвате и закупите уникалните Makasi бижута, изложени на място. 
Входът е свободен.
„Всяко Makasi бижу е не само впечатляващо украшение, а талисман и пазител, носещ със себе висока енергийна вибрация, смисъл, спокойствие и чиста любов. Ние работим с най-талантливите майстори бижутери от България и Истанбул. 
Гордеем се с качеството на изработката и класната селекция бижута, която предлагаме и обновяваме ежедневно. Работим с естествени кристали от цял свят, чисто сребро, речни перли, естествени конци и корди, както и прекрасни хипоалергенни стоманени сплави.
„Когато нещо е създадено с любов, то е любов“, споделя двигателят на бижутерийната къща Александра Георгиева. Тя и нейният екип нетърпеливо ще ви очакват в съботния ден, за да представят вълшебните си бижутата, в които е толкова лесно да се влюбиш.
Makasi бижутата са този прекрасен подарък за теб или твоя любима дама, който досега все не откриваше.
КТК „Ченгене скеле“ ще очаква всички желаещи да споделят един различен летен ден в най-красивия комплекс край морето. Децата също са добре дошли да се забавляват на новооткритата зона за игри, а вкусната храна и свежите напитки са задължителни.

Новините от днес и със задна дата