вторник, 13 август 2024 г.

Астроложка за съвпада на Марс и Юпитер: Говори за разширени военни действия и агресията чрез слово и действия

Планетите Марс и Юпитер ще бъдат необичайно близо една до друга в сряда  следващата седмица

BurgasNovinite.BG помоли известната българска астроложка А.Х., да коментира съвпада на Марс и Юпитер в Близнаци в квадрат към Сатурн, който ще се образува на 14 август 2024г.
 
Мога да кажа, че този аспект говори за военни действия. Разширяване на агресията - чрез слово и действия. Има голяма вероятност това да създаде проблеми свързани с комуникациите, военни ескалации, опасности свързани с въздух и вода, предизвикани от природа и човешка намеса. Нямам много време да се разпростирам, каза А.Х., затова най- бегло споделям следното. 
 
Що се касае за войни и военни действия, всичко започна през 2022- 2023. Един вид това е началото. Следващата част на развитие в света от 2024-2026 г. ще преживеем плануване на войни,  действия и ескалация, а до 2030 г. бележи началото на големите военни години. Някъде между 2027-2030 е може би ключов момент за цялото човечество.
 
Човечеството ще се озове в големи трудности за питейна вода, храна и оцеляване. Болестите предавани по въздушно капков път ще се ширят до 2040 година, ако сме човечество и не сме се самоунищожили от пожари, агресия и глупост, добави А.Х.
---------------------------------
Други астролози поясняват, че този огнен астрологичен процес образува сложна тао квадратура, като приблизително два дни ще липсват хармонични астрологични аспекти,  които да смекчат негативното влияние на този съвпад. Не предприемайте рискови действия. Не е препоръчително да бъдат вземани прибързани решения! Това се отнася за всички, но особено внимание да обърнат родените през втората декада на Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, както и онези, които имат Асцендент във втората декада на тези атрологични знаци. 

Новините от днес и със задна дата