петък, 13 септември 2024 г.

"МЕДИ ТРАНС" - Бургас: Сухопътни и въздушни частни линейки, в България и чужбина, с отлично обучени парамедици и иновативно оборудване

 Меди Транс Бургас

 МЕДИ ТРАНС -БУРГАС, има гордостта да ви представи своята фирма с дейност в областта на частните линейки, която носи нови възможности за комуникация и поддръжка на пациентите и техните близки. 

Имаме удоволствието да ви съобщим, че сме първият и единствен доставчик на линейки с онлайн система в страната!
 За какво става дума? Нашите линейки са оборудвани с иновативна онлайн система, която открива нови възможности за връзка между лекарите, пациентите и техните близки. С нашата система можете да имате директна връзка с пациента през екрана, без да бъдете физически на място.
Това означава, че лекарите, както и роднините, могат да видят пациента на екрана и да комуникират с него в реално време. Това е особено полезно при болници или ситуации, където се изисква изолация и се ограничават посещенията. С нашата система, лекарите ще могат да провеждат медицински консултации, да дават важни инструкции или просто да предоставят подкрепа от близките.
„Ново поколение“ линейки са оборудвани със сензори за автоматично измерване на кръвно налягане, температура, пулс…. Също така, тези линейки имат вградена памет, която запазва предходните измервания и ги прави достъпни за бързо сравнение или преглед.  „Ново поколение“ частни линейки ще ви осигурят по-удобно и точно измерване, което улеснява работата и подобрява резултатите.
Това ни позволява да следим и запазваме точните стойности без участието ни.
Вашата безопасност и комфорт са наш приоритет. Нашето иновативно решение се стреми да превърне постелките в частните линейки в по-достъпни и комуникативни средства, които да подобрят процеса на преустройство и възстановяване на пациентите.
Не само сме първи, но и единствени в тази област. Никъде другаде няма да намерите толкова иновативна и удобна връзка между вас и вашите близки, когато те се намират в линейката. Това е революционно разбиране за нас, и ние с радост го споделяме с вас.
Новата ни онлайн система, с вградена възможност за незабавна и безопасна комуникация, променя начина, по който пациентите и техните близки се свързват и подкрепят един друг. Вече няма да се чувствате пренебрегнати или изолирани, докато сте в линейката. Отделете време да се свържете и да укрепите връзките и доверието помежду ви.
Със сигурност ще продължим да развиваме и усъвършенстваме нашата система, за да отговорим на вашите индивидуални нужди. 

                               Транспортиране на пациент Германия - България / видео

 

                                        Транспортиране на пациент до Гърция

                                          Транспортиране на пациент - Полша

                                          

                                   

ОЩЕ УСЛУГИ: Щракнете върху снимките, за да посетите сайта на "МЕДИ ТРАНС"





  ЗА АБОНАМЕНТ, ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА "МЕДИ ТРАНС"

  Посетете и страницата на "МЕДИ ТРАНС" във Facebook



Новините от днес и със задна дата