вторник, 20 август 2024 г.

Мария обяви: Развеждам се!

  

     Снимка: Официален профил в Instagram

Фолк певицата Мария обяви, че окончателно слага край на брака с третия си съпруг Мирослав Соколов и вече е подала молба за развод.

Тя никога не е отричала, че отношенията им са по-бурни, с множество раздели и събирания, но този път за нея нямало връщане назад.

"Този е 12-и и е последен", заяви пред "Телеграф" Мария. "Отчитам го като грешка - урок и без правото на подобни да участват в живота ми сега и натам. Токсична връзка, пълна само с лъжи, схеми и грозни действия. Даже незаслужаваща нищо повече като коментар от думата "край". И без право на подобни да участват сега и занапред в моя план. Животът ми са музиката и Марая и съм се отдала на тях."

Пред "България днес" фолк певицата обяснява още, че този път раздялата им е била спокойна и без скандали. Решението да се разведе не било спонтанно, но "е най-доброто за мен", защото нямала време, което да отдели на "една такава токсична връзка".

Припомняме, че миналата година излезе информация, че Мария е била пребита от съпруга си, след като тя подаде сигнал срещу него в полицията. В крайна сметка обаче жалбата беше оттеглена и певицата се върна при Мирослав.

Това е трети неуспешен брак за Мария. Преди това тя беше омъжена за пловдивския бизнесмен Димитър Андонов, който е и баща на дъщеря ѝ Марая. Вторият ѝ брак е с Християн Гущеров, който с днешна дата е женен за бившата плеймейтка Светлана Гущерова. Двамата са родители на четири деца и в последните месеци също преживяват сериозни трусове в отношенията си.

Новините от днес и със задна дата