вторник, 3 септември 2024 г.

Български турист почина в Кушадасъ, окован с белезници след скандал в хотел

  

Български турист почина в турския курорт Кушадасъ след скандал с персонала на хотела, в който отседнал, след като бил закопчан с белезници от охраната, съобщи местното издание Kuşadası Haber.

Инцидентът е от вечерта на 2 септември и е станал в хотел Ömer Holiday Village, добавя изданието "Йени Сьоке". 35-годишният Пламен Динев отишъл в съседна Турция на почивка.

Отседнал в хотел, с чийто персонал се скарал. Мъжът предизвикал безредици, докато крещял под въздействието на алкохол.

Охраната на хотела, в опита си да овладее ситуацията, закопчала Динев с белезници. Докато чакали полиция, той се свлякъл на земята неподвижен. Персоналът се обадил на спешен телефон 112, но пристигналите на място медицински екипи само констатирали смъртта на българина.

В рамките на започналото разследване на инцидента са задържани 14 служители на хотела, иззети са и записите от охранителните камери.

Точната причина за смъртта на Динев все още не е известна, очаква се да стане ясна след аутопсия. 

През 2019 г. българка почина след падане от автовлакче, използвано като маршрутка до плажа от хотел в Кушадасъ. Тя беше настанена в болница, но след три дни опити животът ѝ да бъде спасен жената издъхна. 

"МЕДИ ТРАНС" - Бургас: Сухопътни и въздушни частни линейки, в България и чужбина, с отлично обучени парамедици и иновативно оборудване 

 

Новините от днес и със задна дата