вторник, 10 септември 2024 г.

Енергийната общност ви дава сигурен дивидент срещу вложените средства! Вижте как да станете част от новия кооператив / видео

 Енергийна общност Парк Арена ОЗК Славейков 

Вложенията в изграждането на фотоволтаична централа на покрива на Плувен комплекс „Парк Арена ОЗК“ ще носят сигурна печалба на всеки инвеститор през следващите 10 години. 
Ако желаете да се присъедините към „Енергийна общност Бургас - плувен комплекс Славейков“, може да видите как да направите това в няколко лесни стъпки. Те са показани във видеоклипа по-долу.

Ефективността и устойчивостта на тази инициатива се обуславя от факта, че произведената от фотоволтаичното съоръжение електроенергия ще се използва на място за нуждите на плувния басейн. Изкупуването на енергията е гарантирано, тъй като тя ще е с по-ниска цена от доставяната чрез електропреносната мрежа.


Сумата, която всяко физическо или юридическо лице може да внесе за изграждането на фотоволтаична централа на покрива на Плувен комплекс „Парк Арена ОЗК“, е между 500 и 10 000 лева. Всеки, който стане част от Енергийната общност, ще получава сигурен дивидент от 3% срещу своето вложение в производството на зелена енергия.


Срокът да станете част от новата инициатива на Община Бургас е до края на месец септември.
Още информация за „Енергийна общност Бургас - плувен комплекс „Славейков“ ще откриете на интернет страницата на Енергиен офис – Бургас - https://energy-office.bg/ео-бургас/.
За допълнителна информация може да се обръщате към:
1.    Елина Илиева- експерт в Енергиен офис Бургас, elina.ilieva@burgas.bg, +359 889 447 040; +359 56 813765 .
2.    Ивайло Трендафилов- експерт в Община Бургас, i.trendafilov@burgas.bg, +359 886 717271.

 

"МЕДИ ТРАНС" - Бургас: Сухопътни и въздушни частни линейки, в България и чужбина, с отлично обучени парамедици и иновативно оборудване 

 

Новините от днес и със задна дата