събота, 7 септември 2024 г.

Технологична конференция Burgas Digital 2024, на тема „Изкуствен интелект, иновации и цифрова трансформация“

 Технологична конференция

Община Бургас, съвместно със София Тех Парк, DIGIHUB и Central Park организират технологична конференция на 27 Септември 2024 г., на която ще се обсъди бъдещето на изкуствения интелект и неговото въздействие върху бизнеса и обществото.


Тазгодишното издание на Burgas Digital ще се проведе Central Park – Бургас и поставя акцент върху приложението на изкуствения интелект в различни индустрии, както и възможностите за финансиране и развитие на иновационни проекти.  


Конференцията включва актуални теми за бъдещето на изкуствения интелект. Лектори и панелисти са едни от най-успешните български предприемачи, членове на управителните органи на национално представените организации в сферата на ИТ, роботиката и дигитализацията и експерти в областта на образованието.  


Burgas Digital 2024 се организира с подкрепата на Министерството на иновациите и растежа. Водещ на събитието ще е известния Георги Ненов  - създател на един от най-слушаните подкасти „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и който мотивира своята публика да върви по пътя си с увереност в собствените си  способности и да сътвори едно по-добро бъдеще. 


По време на събитието ще се проведе и работна среща между цифровите иновационни хъбове в България, а след конференцията ICT Клъстер Бургас ще отбележи своя 8 - ми рожден ден. 


За повече информация, посетете интернет страницата на събитието: https://burgasdigital.com.
Участието е безплатно, но изисква задължителна регистрация до 25.09.2024г. на https://burgasdigital.com/#section5.

"МЕДИ ТРАНС" - Бургас: Сухопътни и въздушни частни линейки, в България и чужбина, с отлично обучени парамедици и иновативно оборудване 

 

 

Новините от днес и със задна дата