петък, 11 октомври 2024 г.

Започва гласуването за отличието "Лекар на Бургас" за 2024 г.

 На празника на лекарите: Връчват отличията "Лекар на годината"

В Деня на Свети Йоан Рилски и професионален празник на българския лекар – 19 октомври, ще бъдат връчени Годишните награди „Лекар на Бургас“. Те се присъждат в знак на признателност за труда, всеотдайността и професионализма на всички лекари на Бургас, посветили живота си на медицината и на призванието да се грижат за здравето на хората.

Всеки, който желае, може да изрази своята благодарност като даде гласа си за Наградата „Лекар на Бургас 2024“ и така определи кой ще бъде носителят на това признание - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctkOljModOlrwHG54mn9tSLcz0yGIKfjOge6_oira3oAnJ7w/viewform

До края на 17 октомври 2024 г. може да посочите кой лекар според Вас е най-достоен за наградата. Когато изпращате своите предложения, не забравяйте да напишете имената на лекаря, неговата специалност, както и лечебното заведение (от болничната или извънболнична помощ), в което той се грижи за своите пациенти.  

Церемонията "Лекар на Бургас" се организира са Община Бургас, Районна колегия на Български лекарски съюз - Бургас и Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Медикът, избран от гражданите за "Лекар на Бургас" 2024 г., ще получи наградата на Община Бургас по време на тържествения Концерт-спектакъл на 19 октомври в Културен дом НХК.

Новините от днес и със задна дата