сряда, 16 октомври 2024 г.

Съпругът на изчезналата родилка Биляна: Тя е най-всеотдайната майка на света

  

Втори ден издирват 31-годишната Биляна Юлианова Петрова. През последните седмици младата жена е лекувала следродилна депресия. След преглед в Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски" и предстоящо настаняване за лечение е избягала, след което следите ѝ се губят.

"Вчера някъде към обяд изчезна. Подаден е сигнал в полицията и се работи много усърдно от тяхна страна, за което много им благодаря. Документи има, мобилен телефон няма. В района на Централни хали е била забелязана последно. Имахме много сигнали, полезни всички. Имаше доста далечни сигнали. 

Ние бяхме длъжни всичко да проверим, така, че продължаваме да търсим. Доста хора сме и благодаря на всички, които участват. За пръв път ни се случва такова нещо. Трудно е да се обясни. Нещо като паник атака е станало. Тя се е изплашила", обясни съпругът ѝ  Мартин Венев пред БНТ.

Биляна Петрова е висока около 170 см, облечена е с тъмносиньо яке с бежова пухкава яка, черен клин и чехли, косата ѝ е вързана на опашка.

"Последно е забелязана в района на Централни хали в София от наш познат, след което следите ѝ се губят", допълни Мартин Венев.

Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112", каза Венев.

Новините от днес и със задна дата